Karjurock 2018

Liput

Leirintä

Karju Camp on Karjurockin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille teltta- ja vaunumajoitukseen. Karju Camp mahdollistaa majoituksen aivan festivaalialueen kyljessä Nopperlan kartanon niityillä.

Saapuessasi alueelle, ilmoittaudu LEIRI-INFOON! Leirihenkilöstö ohjaa vaunut/telttailijat asianmukaisille paikoille.

Leirintäalueella ei saa käyttää omia grillejä paloturvallisuussyistä, vaan alueella on omat grillauspaikat.

Vaunuja saa tuoda alueelle seuraavasti: TI-KE 07.00-23.00, TO-LA ympäri vuorokauden. Huomioithan esim. sääolosuhteet yöaikaan. Myös ohjelmisto saattaa aiheuttaa pientä viivettä saapumisessa.

Leirintäalueella WC:t, vesiliittymä, 24h kioski, vartiointi, sauna/suihku (erilliset rannekkeet 10€/kpl leiri-infosta).

Henkilöautoissa majoittuminen on laissa kielletty.

Lisätiedot: karjucamp@karjurock.fi

 

LEIRINTÄALUEET

Erillisiä leirintäalueita on kaksi. Välittömästi pääportin läheisyydessä on perinteinen teltta/vaunu -leirintä. Alue täytetään saapumisjärjestyksessä. Hinnat koko festarien ajalta 30€/vaunu ja 20€/teltta. Ilmoittautuminen leiri-infoon! Suihku/saunarannekkeita voi lunastaa leiri-infosta 10€/kpl.

Toinen sähköpaikoilla varustettu leirintäalue sijaitsee KARJUCAMP PRIORITY n. 200 m. päässä pääporteista. Alueelta varataan etukäteen ao. lomakkeella paikka asuntoautolle/vaunulle. Leirintäalueelta löytyy saunakylä, jossa jatkuvalämmitteinen sauna, suihkut sekä vesivessat. Suihku/saunarannekkeita voi lunastaa leiri-infosta 10€/kpl.

Paikan hinta koko festarien ajalta on 60€. 

SÄHKÖLLISEN PAIKAN VARAUS (sitova)

  

FacebookInstagram