Karjurock 2018

Liput

PERJANTAI 20.7.2018

Päälava

Juha Tapio

Kiistatta yksi suomen suosituimmista bändeistä ja biisintekijöistä. Kasvanut jäähallikoon esiintyjäksi. Juha on saanut bändiin mukaan todellakin tämän maan parhaita muusikoita ja ihmisiä. Sinun vuorosi loistaa –voiko kukaan muu kuin Juha Tapio tämän yksinkertaisen mutta loistavan lausahduksen sanoa.

Neljä Ruusua

Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten ”Juppihippipunkkari”, ”Sun täytyy mennä”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Matka on syvä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran”, soivat edelleen radioissa, tuoreimman albumin ”Euforia” hittejä, ”Sininen sunnuntai”, ”Ajelen” ja ”Esirippu”, unohtamatta.

Teflon Brothers

Teflon Brothers on perustettu vuonna 2006. Yhtye on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin julkaistulta "Isänpäivä" levyltä on irrotettu singlet Kärpästen juhlat (osa 2) ja Kendo Anthem, joista jälkimmäinen on vuoden 2014 virallinen Leijona-biisi. Isoksi hitiksi nousi Maradona (kesä 86). Tämän jälkeen Pämppää biisi nosti Teflonit supersuosituksi koko kansan yhtyeeksi. Teflon Brothersin muodostavat Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli.

Egotrippi

Egotrippi on vuonna 1993 perustettu suomalainen popyhtye, jonka ensiesiintyminen tapahtui 8. lokakuuta 1993 Kulosaaren Casinolla. Orkesteri sai nimensä yhtyeen ”Egotripillä”-laulun mukaan.
Egotripin kuuluisimpia kappaleita on ”Älä koskaan ikinä”, ”Matkustaja”, ”Koivuniemen herra”, ”Posteljooni” ja ”Unihiekkaa”.

Kasmir

Kasmir on suomalainen muusikko, lauluntekijä ja laulaja. Hän tuli alun perin tunnetuksi Suomessa kesällä 2014 kesähitillään ”Vadelmavene”.

Radio Nova 90´s -teltta

Waldo's People

Waldo’s People vaikutti erityisesti 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa suomalaiseen elektroniseen tanssimusiikkiin. Se oli ensimmäinen suomalainen yhtye, jonka musiikkivideo ”U Drive Me Crazy” soi säännöllisesti musiikkitelevisio MTV:n pohjoismaisessa versiossa.

DJ Tony

DJ Tony (80's/90's/00's) - tiskijukkana '93 asti. Ura vienyt radioista discoihin, yökerhoihin ja festareille. Retroklubi Club Onniteekin puuhamies.

Turku Rock Academy -lava

Mursusikari + New Fashioned
Awake Again
Willie And The Goodsouls + Sixgun Renegedas
Crypto Rockers

Päälava:
17.00 Kasmir
19.00 Egotrippi
21.00 Teflon Brothers
23.00 Neljä Ruusua
00.30 Juha Tapio

Radio Nova 90´s -teltta:
22.00 Waldos People

Turku Rock Academy -lava:
18.00 TBA + New Fashioned
20.00 Awake Again
22.00 Willie & The Goodsouls + Sixgun Renegades
00.00 Crypto Rockers

Muutokset mahdollisia.

FacebookInstagram