.

Karjurock mylvitään tänä kesänä kotimaisten artistien voimin – lavalle nousevat mm. Arttu Wiskari, Mokoma, Kaija Koo, Mikael Gabriel, Klamydia sekä Popeda!

Tänäkin suvena Lokalahdessa rokki soi ja tanner tömisee, kun 13.–15.8. järjestettävä, perinteinen Karjurock tuo juhlakansan jälleen keskelle maalaisidylliä. Kolmipäiväisen festarin starttaa tuttuun tapaan torstain perhepäivä ja perjantaina sekä lauantaina juhlitaan yöhön asti maan eturivin artistien johdolla.

Historiallisen kovan artistikattauksen odotetaan saavan festarikansan liikkeelle, mutta me Karjurockissa haluamme vastuullisina tapahtumajärjestäjinä varmistaa, että Aluehallintoviraston ja THL:n ohjeistuksia noudatetaan esimerkillisesti. Tämä tulee näkymään festivaaleilla esimerkiksi entistä väljempänä festivaalialueena sekä lisääntyneenä hygieniapisteiden määrässä – julkaisemme yksityiskohtaisemman ohjeistuksen lähempänä tapahtumaa.

Jo heti torstaina on odotettavissa varsinainen yleisöryntäys, kun supersuosittu Ryhmä Hau Live! -liveshow polkaisee käyntiin koko Karjurockin! Jos et tiedä, ketä Riku ja hänen huipputaitavat pentunsa Samppa, Vainu, Rekku, Rolle, Toma ja Kaja ovat, kysy perheen pienimmiltä – he kyllä tietävät! Perhepäivän muut artistit ovat Hevisaurus, ”laulavana lihamestarina” tunnettu Tarmo sekä Esson baariin- ja Poika (saunoo) -hiteillään koko Suomen hullaannuttanut Poju.

Perjantaina ensimmäisten artistien joukossa lavalle nousee itse Arttu Wiskari! Kun Mökkitie, Sirpa, Kahvimaito ja muut miehen listahitit on laulettu koko Karjurockkansan voimin yhdessä läpi, on Mamban vuoro ottaa ohjakset. Jo 80-luvulla perustetulla yhtyeellä menestyskappaleita löytyy, kuten vaikkapa kestosuosikki Vielä on kesää jäljellä sekä Älä jätä minua.

Toinen festaripäivä päätetään kovalla rokilla. Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello -trio tuo Karjurockiin kolmen rekkalastillisen verran energiaa. Siihen voit luottaa, että tämä kolmikko lunastaa kaikki juhlakansan odotukset ja paljon enemmänkin: onhan Hanoi Rocksista tutuilla miehillä enemmän keikkavuosia takanaan kuin Lokalahden mulleilla on sorkkia ja sarvia yhteensä! Illan viimeiset nuotit soittaa itseoikeutetusti Popeda, joka ei liiemmin esittelyitä kaipaa.

Kotimaisen pop- ja R&B-musiikin tähtinimi Mikael Gabriel ottaa nuoremman juhlakansan haltuun lauantaina alkuillasta Kipua- ja Timanttei-kappaleidensa myötä. ”MG”:n jälkeen kotimaisen kevyen musiikin aateloimaton Hall of Famer Kaija Koo pääsee vauhtiin oman hittikavalkadinsa kanssa. Naisella tuttuja listabiisejä riittäisi vaikka kolmen tunnin settiin, joten Karjurockin yleisö pääsee jälleen heittäytymään yhteislaulantaan ­­­– ”vain” tunnin ajaksi, kuitenkin.

Festivaalien ehdottomasti raskaimmasta ulosannista vastaa Mokoma, joka nousee lavalle Kaija Koon jälkeen lauantain toiseksi viimeisenä esiintyjänä. Sääennustukset eivät vielä elokuulle asti yllä, mutta suuria moshpittejä on ainakin luvassa bändin keikan aikana, kun ilmoille kajahtavat Takatalvi ja Nujerra ihminen.

Kolmipäiväisen festivaalin kruununa kuullaan Klamydiaa, tuota koko kansan rakastamaa vaasalaista punkrock-pumppua. Jos Mokoman jäljiltä vielä ääni festarikansassa pihisee, Vesku Jokisen raspinen laulanta yllyttää karjumaan sellaisten singlehittien, kuten Pohjanmaalla sekä Pienen pojan elämää tahdissa.

Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä Karjurock noudattaa kaikkia Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaistahojen antamia määräyksiä ja ohjeistuksia yleisötapahtuman turvalliseen järjestämiseen.

Jo lunastetut liput käyvät sellaisinaan 13.-15.8.

Varmistuneet esiintyjät:
Torstai: Poju, Tarmo, Hevisaurus, Ryhmähau
Perjantai: Popeda, Mamba, Arttu Wiskari, Neon 2, Michael Monroe, Sami Yaffa&Costello, Luuvitonen
Lauantai: Kaija Koo, Klamydia, Mikael Gabriel, Mokoma, S.I.G, Brother Firetribe

Takaisin

Karjurock 2020

Lokalahti - Uusikaupunki

Karjurock

13.-15.8.2020
Nopperlan tila

Ohjelma

#
Perjantai 00.00
Popeda
#
Perjantai 22.30
Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello
#
Perjantaina 21.00
Neon 2
#
Perjantaina 19.30
Mamba
#
Perjantai 18.00
Arttu Wiskari
#
Perjantai 16.30
Luuvitonen
#
Lauantaina 00.00
Klamydia
#
Lauantai 22.30
Mokoma
#
Lauantai 21.00
Kaija Koo
#
Lauantai 19.30
Mikael Gabriel
#
Lauantai 18.00
S.I.G
#
Lauantai 16.00
Brother Firetribe
#
Torstai - perhepäivä 21.30
Poju
#
Torstai - perhepäivä 20.00
Tarmo
#
Torstai - perhepäivä 18.30
Hevisaurus
#
Torstai - perhepäivä 17.30
Ryhmä Hau

Liput

20,00€

+toim.kulu port.
25,00€
perhepäivä

TORSTAI

 • 13.8.2020 (Alle 2v. ilmaiseksi)

 • Nopperlantie 1,
  Lokalahti - Uusikaupunki

Osta lippu

55,00€

+toim.kulu port.
65,00€
perhelippu

TORSTAI

 • 13.8.2020 (5hlö, alle 2v. ilmaiseksi)

 • Nopperlantie 1,
  Lokalahti - Uusikaupunki

Osta lippu

45,00€

+toim.kulu port.
55,00€
pe/la

PÄIVÄLIPPU

 • 14. TAI 15.8.2020

 • Nopperlantie 1,
  Lokalahti - Uusikaupunki

Osta lippu

75,00€

+toim.kulu port.
85,00€
pe-la

2 PV.

 • 14.-15.8.2020

 • Nopperlantie 1,
  Lokalahti - Uusikaupunki

Osta lippu

95,00€

+toim.kulu port.
105,00€
to-la

3 PV.

 • 13.-15.8.2020

 • Nopperlantie 1,
  Lokalahti - Uusikaupunki

Osta lippu

Galleria