Karjurock 2018

Liput

Info

 Klikkaa kuvasta isompi

FESTARI-INFO

Karjurock järjestetään Lokalahden Nopperlassa, Nopperlantie 1, idyllisessä maalaismaisemassa noin 20 kilometriä Uudenkaupungin keskustasta. Tapahtuma-aika on tänä vuonna 19.-21.7.

Aluetta on jälleen kehitetty ja uudistuksia tehty edellisvuosien tapaan. Viimevuotiseen tapaan alueella on iso päälava ja uutuutena on Radio Nova 90´s -lava jättiteltassa sekä Turku Rock Academy -lava entisen Kivikylä VIP -alueen paikalla. Suuren suosion saavuttaneen jättiteltan koko on 1500 neliötä ja näin ollen katettua festarialuetta on jo noin 3000 neliötä. 

PK-Puu SUPER VIP -lounges on välittömästi päälavan läheisyydessä.

Anniskelualueiden määrä tulee olemaan samalla tasolla kuin aiempina vuosina, joskin toiminnallisia asioita on pyritty kehittämään entisestään.
 

PORTIT

Portit aukeavat torstaina 17.00, perjantaina 16.00 ja lauantaina 12.00. Rannekkeiden vaihto alkaa tuntia aiemmin.


LEIRINTÄALUE

Katso leirintä.


KULKUYHTEYDET

Bussit kulkevat kaikkina festaripäivinä, aikataulut löytyy kuljetukset -sivulta. Alueelta löytyy runsaasti parkkitilaa. Liikenteenohjaajat ohjaavat saapuvan liikenteen oikeille paikoille.


LIPUT

Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin, ranneke mahdollistaa tilapäisen poistumisen alueelta. Lipun voit ostaa ennakkoon Ticketmaster.fi:stä, Ticketmasterin myyntipisteistä ja ennakkomyyntipisteistä. 

Portilta lippuja voi ostaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla.


IKÄRAJAT

Karjurockissa ei ole ikärajaa. Vanhempien seurassa myös perheen nuorimmatkin jäsenet ovat tervetulleita.


ANNISKELUALUEET

Ohjelma-alueella sijaitsevilta anniskelualueilta on suora näkyvyys päälavalle. Anniskelualueita ja erillisiä baareja kesän 2018 Karjurockista löytyy 5 kappaletta. Kaikki anniskelualueet ovat ainakin osittain katettuja.
Anniskelualueelle ikäraja on 18 vuotta.


KIVIKYLÄ VIP

Kivikylä VIP-alue on jo legendaksi muodostunut kohtaamispaikka. Lisätietoja.


PK-PUU SUPER VIP -lounges

Super VIP on täysin uusi korkeatasoinen VIP, josta on suora näkyvyys lavalle. Super VIP tarjoaa myös perjantai ja lauantai -iltoina omat menuunsa. Lisätietoja.


RUOKAILU

Alueella on useita ruokapisteitä: kebabia, wokkia, kasvisruokaa ja ihan rehellistä grillimakkaraa.

Yhteistyökumppanimme Kivikylän Kotipalvaamon tuotteet tulevat näkymään vahvasti myyntipisteissä. Kuten aiemminkin, myös tämän vuoden teemana ruokailun osalta voidaan pitää kotimaisuutta niin raaka-aineiden kuin tarjonnan osalta.


TAVARAN SÄILYTYS JA KÄNNYKÄN LATAUS

Tavaransäilytys ja kännykän latauspiste sijaitsevat festariportin vieressä. Kaikkea ei tarvitse kantaa mukana vaan sen voi kätevästi jättää narikkaan.


KIELLETYT ASIAT

Sateenvarjot, selfie -tikut, teräaseet yms. vastaavat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Tavarat voit jättää narikkaan. Lisäksi täysiä juomapulloja/tölkkejä ei saa olla mukana. Tyhjän pullon voit täyttää vesipisteissä alueella.
 

SALLITUT ASIAT

Normaalit festarieväät, kuten leivät, hedelmät, snacksit, karkit, rahkat yms. ovat sallittuja. Ruokaa saa tuoda järjellisissä määrin, mutta ei mitään tunnistamattomia nesteitä saa tuoda. Asiakas saa tuoda yhden 0,5L tyhjän virvoitus- tai vesijuomapullon halutessaan. EI kuitenkaan tyhjää alkoholipulloa. Myös pienet avaamattomat pillimehut ovat sallittuja. Alueella on vesipisteitä.

Taitettavat retkituolit ja ilmatäytteiset ’airbed:it’ tms. ovat sallittuja, mutta ei näitä raskaammat tai suuremmat kalusteet.


INFOPISTE

Infopiste sijaitsee tapahtuman pääsisäänkäynnin vieressä. Sieltä selviää ohjelma, voit ostaa Karjurock-tuotteita tai jos jotain on kadonnut, niin täältä sen voit löytää.

Alueella ei ole pankkiautomaatteja. Myyntipisteissä on tietysti maksupäätteet pankki-/luottokorteille, mutta käteistäkin kannattaa varata mukaan.


LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman löytötavarapalvelut hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu
0600-03391 (1,97€/min+pvm)


AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu festivaalille työtehtäviin saapuville median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille.
Mahdolliset akkreditointiin liittyvät kysymykset voitte lähettää sähköpostitse osoitteeseen: info@karjurock.fi.
Vastaamme kaikille sähköpostitse tapahtuman lähestyessä. Huomaathan, että lähetetty hakemus ei takaa myönteistä päätöstä. AKKREDITOINTILOMAKE

FacebookInstagram