Karjurock 2018

Liput

LAUANTAI 21.7.2018

Päälava

Popeda

Popeda, suomirockin kivijalka, 40v. vuonna 2017. Orkesteri parhaassa iässä!

Petri Nygård

Petri Nygård nousi kansan tietoisuuteen hitillään Vitun suomirokkia 2000-luvun alussa. Levy myi kultaa ja Petri voitti Emma-palkinnon Vuoden ilmiöstä. Petrin comeback tapahtui vuonna 2009, jonka jälkeen mies on julkaissut lukemattoman määrän kultaa ja platinaa myyneitä klassikkohittejä mm. "Selvä päivä", "Märkää", "Onko sulla pokkaa?", Kippis kulaus", "Lähekkö paneen?", "Sarvet esiin", "Kerran kesässä".

Klamydia

Bändi joka ei paljon esittelyjä kaipaa. Yli neljännesvuosisadan Suomea kiertänyt bändi on tehnyt parituhatta keikkaa ja levyjä on myyty lähes 700 000 kappaletta, joista neljä viimeisintä on noussut suoraan listan kärkitiloille. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu...

Mira Luoti

Mira Anna Maria Luoti on suomalainen laulaja ja näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten PMMP-yhtyeen toisena laulusolistina. Hän on esiintynyt myös musikaaleissa.

Eläkeläiset

Eläkeläiset on Joensuusta kotoisin oleva yhtye, joka soittaa pääasiassa humppa- ja jenkkaversioita tunnetuista rock- ja popkappaleista. Yhtye on säveltänyt myös omaa materiaalia, sillä levy-yhtiöiltä on ajoittain ollut vaikea saada lupia huumoriversioihin. Eläkeläiset perustettiin huhtikuussa 1993 Kumikamelin sivuprojektina. Ensiesiintyminen tapahtui saman vuoden Provinssirockissa. Ensimmäinen levy ilmestyi vuonna 1994. Suomen ulkopuolella yhtye on melko suosittu erityisesti saksankielisessä Euroopassa, jossa se myös keikkailee usein. Myös Puola ja Alankomaat ovat yhtyeelle tuttuja. Eläkeläiset konsertoivatkin Saksassa enemmän kuin Suomessa.

Agents

Agents on vuonna 1979 perustettu suomalainen yhtye, jonka ohjelmistoon kuuluu rautalanka-, iskelmä- ja rockmusiikkia. Yhtyeen keulakuva ja musiikillinen johtaja on soolokitaristi Esa Pulliainen.

90´s jättiteltta

Las Ketchup

Nämä espanjalaissisarukset esiintyvät enää harvakseltaan ja Karjurockilla on kunnia tuoda bändi Suomeen 15 -vuoden tauon jälkeen. Yhtye julkaisi kesällä 2002 singlen ”The Ketchup Song”, joka nousi listaykköseksi useassa maassa.

E-Rotic

E-Rotic on saksalainen eurodance-yhtye. Se on tunnettu seksuaalisia aiheita käsittelevistä sanoituksistaan.

DJ Tony

DJ Tony (80's/90's/00's) - tiskijukkana '93 asti. Ura vienyt radioista discoihin, yökerhoihin ja festareille. Retroklubi Club Onniteekin puuhamies.

Turku Rock Academy -lava

Ohjelmisto julkaistaan myöhemmin.

FacebookInstagram